×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-fans gerustgesteld: Hancko's blessure lijkt mee te vallen

Feyenoord-fans gerustgesteld: Hancko's blessure lijkt mee te vallen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 23:56 uur

Goed nieuws voor de Feyenoord-fans, want het lijkt erop dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de blessure van Dávid Hancko. De verdediger kreeg klachten in de slotfase van de wedstrijd tegen Girona FC, die eindigde in een 2-3 overwinning voor Feyenoord. Trainer Brian Priske leek na afloop van de wedstrijd echter luchtig over de situatie van de Slowaakse speler te doen, wat de fans geruststelde.

Hancko, die een belangrijke rol speelt in de verdediging van Feyenoord, leek last te hebben van klachten aan het einde van de wedstrijd. Ondanks de zorgen die dit met zich meebracht, maakte Priske op de persconferentie na de wedstrijd grapjes over de situatie van de verdediger. Dit gaf aan dat de blessure van Hancko mogelijk niet ernstig is en dat hij snel weer op het veld kan staan.

De opluchting onder de Feyenoord-supporters is groot nu het lijkt dat Hancko's blessure niet ernstig is. Met belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht kunnen de fans opgelucht ademhalen, wetende dat hun verdediger waarschijnlijk snel weer beschikbaar zal zijn voor het team. De focus kan nu weer volledig op de sportieve prestaties van Feyenoord worden gelegd, met de geruststelling dat Hancko's blessure geen grote tegenslag lijkt te zijn.