×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart lovend over Nederlands duo bij Liverpool

Van der Vaart lovend over Nederlands duo bij Liverpool
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 23:32 uur

Voormalig Nederlands voetbalicoon Rafael van der Vaart heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch bij Liverpool. Het Nederlandse duo liet woensdagavond tijdens de wedstrijd tegen Bologna (2-0) zien wat ze in huis hebben en wisten indruk te maken op Van der Vaart. De voormalige middenvelder is vol lof over de manier waarop Van Dijk en Gravenberch zich staande hielden en hun kwaliteiten op het veld toonden.

Van der Vaart, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, benadrukte de impact die Van Dijk en Gravenberch hebben op het spel van Liverpool. Hij prees hun technische vaardigheden, tactisch inzicht en mentale weerbaarheid. De voormalige Oranje international is ervan overtuigd dat het Nederlandse duo een belangrijke rol zal spelen in het succes van Liverpool dit seizoen.

Met Van Dijk als rots in de branding in de verdediging en Gravenberch als dynamische middenvelder, lijkt Liverpool een geduchte tegenstander voor elke tegenstander. Van der Vaart is dan ook enthousiast over de toekomst van het Nederlandse voetbal en ziet in Van Dijk en Gravenberch twee spelers die het verschil kunnen maken op het hoogste niveau.