×
Home Nieuws Livescore

Belgische media kritisch op vorm Johan Bakayoko bij PSV

Belgische media kritisch op vorm Johan Bakayoko bij PSV
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 22:40 uur

De prestaties van Johan Bakayoko bij PSV blijven niet onopgemerkt, zelfs niet over de grens in België. Het Laatste Nieuws meldt dat de 21-jarige rechtsbuiten momenteel worstelt met zijn vorm en zijn 'mojo' lijkt te zijn verdwenen. De Belgische krant beschrijft hoe Bakayoko het moeilijk heeft en dat er kritiek is op zijn prestaties, die niet voldoen aan de verwachtingen die van hem gesteld worden.

Volgens bronnen wordt er stevig gediscussieerd over de situatie van Bakayoko, die ooit als een groot talent werd gezien. Nu lijkt het erop dat hij moeite heeft om zijn beste vorm te vinden en dat heeft geleid tot teleurstelling bij fans en experts. De druk op de jonge speler neemt toe nu zijn prestaties onder een vergrootglas liggen en er openlijk wordt gesproken over zijn worstelingen.

PSV-coach Mark van Bommel heeft aangegeven vertrouwen te blijven houden in Bakayoko en gelooft dat hij de kwaliteiten heeft om zijn vorm weer terug te vinden. De coach benadrukt dat het belangrijk is om geduld te hebben met de jonge speler en hem te blijven steunen in deze lastige periode. Bakayoko zelf heeft laten weten hard te werken om zijn 'mojo' terug te krijgen en vastberaden te zijn om zijn talent weer te laten zien op het veld.