×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord wint onverdiend van Girona in Champions League clash.

Feyenoord wint onverdiend van Girona in Champions League clash.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 22:16 uur

Feyenoord heeft woensdagavond een verrassende overwinning geboekt op Girona FC in een spannende wedstrijd die plaatsvond in het Estadi Montilivi. De Rotterdammers wisten met 2-3 te winnen, maar volgens Spaanse media was deze overwinning niet helemaal verdiend.

Het was een historische avond voor Feyenoord, aangezien dit de eerste keer sinds 2002 was dat ze een uitwedstrijd in de Champions League wisten te winnen. De spelers en fans van de club zullen deze overwinning dan ook zeker koesteren.

De wedstrijd was enerverend en zat vol met spannende momenten. Feyenoord wist al vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen, maar Girona FC vocht terug en kwam zelfs op voorsprong. Uiteindelijk wist Feyenoord in de slotfase toch de winnende goal te maken, waardoor ze met drie punten terug naar Nederland konden keren.

De overwinning van Feyenoord zal ongetwijfeld voor veel gespreksstof zorgen in zowel Nederland als Spanje. De Rotterdammers hebben laten zien dat ze ook op internationaal niveau kunnen presteren en zullen met vertrouwen uitkijken naar de volgende wedstrijd in de Champions League.