×
Home Nieuws Livescore

Van Basten hard over optreden Ueda in CL-duel.

Van Basten hard over optreden Ueda in CL-duel.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 21:40 uur

Voormalig bondscoach Marco van Basten heeft stevig uitgehaald naar de prestaties van Ayase Ueda tijdens het Champions League-duel tussen Feyenoord en Girona. De Nederlandse voetballegende was duidelijk geschrokken van het optreden van de Japanse spits. Van Basten, die bekend staat om zijn scherpe analyses, deelde zijn harde oordeel over Ueda's spel na de wedstrijd.

In een interview na afloop van de wedstrijd liet Van Basten weten dat hij teleurgesteld was in de prestaties van Ueda. De voormalig bondscoach benadrukte dat hij meer had verwacht van de Japanse aanvaller en dat hij vond dat Ueda tekort was geschoten in zijn optreden. Van Basten, die zelf als speler uitblonk in de aanval, was kritisch over de kansen die Ueda had gemist en de manier waarop hij zich op het veld had gepresenteerd.

De uitspraken van Marco van Basten zullen ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de voetbalwereld. Als gerenommeerde analist en voormalig coach heeft Van Basten een reputatie hoog te houden als het aankomt op zijn kritische blik op spelers en wedstrijden. Het is dan ook geen verrassing dat zijn harde oordeel over Ayase Ueda direct de aandacht heeft getrokken en tot discussie zal leiden in zowel binnen- als buitenlandse voetbalkringen.