×
Home Nieuws Livescore

Mourinho looft FC Twente voor Europa League duel.

Mourinho looft FC Twente voor Europa League duel.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 21:24 uur

Fenerbahçe-trainer José Mourinho heeft zijn respect uitgesproken voor FC Twente en benadrukt dat hij het Europa League-duel van donderdag serieus neemt. De ervaren Portugees, bekend om zijn flamboyante stijl, herinnert zich dat hij in het verleden slechts twee 'makkelijke' avonden heeft gehad tegen Nederlandse clubs. Dit liet hij doorschemeren tijdens de persconferentie ter voorbereiding op de ontmoeting in Enschede.

Mourinho, die een indrukwekkende staat van dienst heeft als coach, erkent de kwaliteiten van FC Twente en is vastbesloten om zijn team goed voor te bereiden op de uitdaging die voor hen ligt. De confrontatie met de Nederlandse ploeg belooft een interessante strijd te worden, waarbij de Portugees geen ruimte laat voor onderschatting.

Met zijn scherpe tactisch inzicht en ongeëvenaarde motivatievaardigheden, zal Mourinho zijn spelers ongetwijfeld aansporen om het beste van zichzelf te geven tijdens het duel. De fans kunnen zich verheugen op een boeiende wedstrijd waarbij beide teams tot het uiterste zullen gaan om de overwinning binnen te halen. Mourinho's vastberadenheid en respect voor FC Twente beloven een spannende Europese avond in Enschede.