×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber trots op Feyenoord na 'leeuwengevecht' tegen Girona.

Quinten Timber trots op Feyenoord na 'leeuwengevecht' tegen Girona.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 21:16 uur

Feyenoord-aanvoerder Quinten Timber is vol lof over de prestatie van zijn team in de wedstrijd tegen Girona. Na de overwinning op de Spaanse tegenstander gaf Timber aan dat zijn ploeg heeft gestreden als leeuwen. Ondanks enkele moeilijke momenten waarop het lastig was om het team bij elkaar te houden, is de aanvoerder trots op de inzet en vastberadenheid die zijn medespelers hebben getoond.

Timber, die zelf als uitblinker werd gezien in de wedstrijd, benadrukte het belang van teamwork en doorzettingsvermogen. Hij prees de vastberadenheid van zijn teamgenoten en de manier waarop zij als eenheid hebben samengewerkt om de overwinning binnen te slepen. De aanvoerder is ervan overtuigd dat deze overwinning een positieve impuls zal geven aan het team en hen zal motiveren om op dezelfde voet verder te gaan.

De zege op Girona heeft Feyenoord niet alleen drie punten opgeleverd, maar heeft ook het zelfvertrouwen van de spelers een boost gegeven. Timber kijkt met optimisme naar de toekomst en gelooft dat met de juiste instelling en inzet zijn team nog meer successen kan behalen. De aanvoerder hoopt dat deze overwinning het begin zal zijn van een reeks positieve resultaten voor Feyenoord en dat zij samen als een hecht team verder zullen groeien en ontwikkelen.