×
Home Nieuws Livescore

Branco van den Boomen vervangt Henderson bij Ajax

Branco van den Boomen vervangt Henderson bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 20:24 uur

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft aangekondigd dat Branco van den Boomen een kans krijgt in de basisopstelling voor het Europa League-duel tegen Slavia Praag. De 29-jarige middenvelder zal de plek innemen van de geblesseerde Jordan Henderson op de positie van nummer zes. Van den Boomen, die bekend staat om zijn sterke passing en tactisch inzicht, zal zijn ervaring en kwaliteiten inzetten om Ajax te helpen in deze belangrijke wedstrijd.

De keuze van Ten Hag om Van den Boomen op te stellen, komt als een verrassing voor velen. De middenvelder heeft de afgelopen weken hard gewerkt op de training en heeft de coach overtuigd van zijn kunnen. Met zijn rust aan de bal en vermogen om het spel te verdelen, kan Van den Boomen een belangrijke schakel zijn in het spel van Ajax tegen Slavia Praag.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar hoe Van den Boomen het zal doen in zijn eerste basisplaats voor de club. Met zijn ervaring en professionaliteit zal hij er alles aan doen om een goede prestatie neer te zetten en zijn waarde te bewijzen voor het team. De wedstrijd tegen Slavia Praag belooft een spannende strijd te worden en Van den Boomen staat klaar om zijn kans te grijpen en te schitteren in het Ajax-shirt.