×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart: andere Feyenoorder moest penalty nemen

Van der Vaart: andere Feyenoorder moest penalty nemen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 20:08 uur

Voormalig Feyenoord-speler Rafael van der Vaart heeft zijn mening gegeven over de keuze van Ayase Ueda om de strafschop te nemen in de recente wedstrijd van de Rotterdammers. Van der Vaart is van mening dat een andere speler binnen het team had moeten opstaan om de verantwoordelijkheid te nemen, in plaats van de Japanse aanvaller. De voetbalanalist benadrukt echter dat hij wel onder de indruk is van het frisse spel dat Feyenoord momenteel laat zien.

Naast zijn kritiek op de penaltykeuze, heeft Van der Vaart ook lof geuit voor de prestaties van Quinten Timber. De jonge speler wordt geprezen om zijn vooruitziende blik en zijn bijdrage aan het team. Van der Vaart ziet potentie in Timber en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen in de toekomst van Feyenoord.

De uitspraken van Rafael van der Vaart hebben voor de nodige discussie gezorgd binnen de voetbalwereld. Sommige fans steunen zijn standpunt over de strafschop, terwijl anderen vinden dat Ayase Ueda het recht had om de penalty te nemen. Hoe dan ook, het is duidelijk dat Van der Vaart zijn kritische blik niet schuwt als het aankomt op het beoordelen van het spel van zijn voormalige club.