×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart: Bijlow moet basis bij Feyenoord veroveren

Van der Vaart: Bijlow moet basis bij Feyenoord veroveren
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 19:16 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart heeft zijn mening gegeven over de huidige situatie bij Feyenoord. De oud-voetballer is van mening dat trainer Brian Priske snel een verandering moet doorvoeren in zijn basisopstelling. Van der Vaart is van mening dat Justin Bijlow de voorkeur moet krijgen boven Timon Wellenreuther als eerste doelman van de Rotterdamse club.

Met zijn 109 interlands voor het Nederlands elftal heeft Van der Vaart de nodige ervaring op het hoogste niveau. De voormalige middenvelder is van mening dat Bijlow de kwaliteiten heeft om het doel van Feyenoord te verdedigen. Volgens Van der Vaart is het cruciaal voor een team om een betrouwbare doelman te hebben, en hij gelooft dat Bijlow die rol beter kan vervullen dan Wellenreuther.

De discussie over de doelmanpositie bij Feyenoord zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden binnen de club en onder de supporters. Het is aan trainer Priske om te bepalen of hij het advies van Van der Vaart ter harte neemt en een wijziging doorvoert in zijn basisopstelling. De keuze voor de eerste doelman kan een cruciale rol spelen in de prestaties van het team in de rest van het seizoen.