×
Home Nieuws Livescore

Marco van Basten valt niet in de smaak bij Feyenoord-supporters.

Marco van Basten valt niet in de smaak bij Feyenoord-supporters.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 18:56 uur

Voormalig topspits Marco van Basten heeft zichzelf niet bepaald geliefd gemaakt onder de supporters van Feyenoord. Tijdens de voorbeschouwing op het Champions League-duel met Girona liet Van Basten weten dat hij middenvelder Antoni Milambo 'niet zo goed' kende, wat tot verbazing en onbegrip leidde bij een aanzienlijk aantal fans.

De opmerking van Van Basten zorgde voor de nodige opschudding onder de Feyenoord-aanhang, die de voormalige voetballer bekritiseerden vanwege zijn gebrek aan kennis over de huidige spelers van de club. Velen vroegen zich af hoe het mogelijk was dat Van Basten, als voormalig topspits en voetbalanalist, niet goed op de hoogte was van de talenten in het huidige Feyenoord-team.

De reacties op de uitspraak van Van Basten waren dan ook overwegend negatief, met supporters die hun teleurstelling en onbegrip uitten op sociale media. Sommigen noemden de opmerking van de voormalige voetballer zelfs respectloos en ongepast, gezien zijn status en ervaring in de voetbalwereld.

Het is duidelijk dat Marco van Basten met zijn opmerking niet bepaald punten heeft gescoord bij de supporters van Feyenoord, die hadden gehoopt op meer respect en kennis van de voormalige topspits. Het is afwachten of Van Basten zijn uitspraak zal rechtzetten of dat de kritiek van de fans zal blijven aanhouden in de komende dagen.