×
Home Nieuws Livescore

Pierre van Hooijdonk vreest voor Feyenoord's Eredivisie positie

Pierre van Hooijdonk vreest voor Feyenoord's Eredivisie positie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 18:48 uur

Voormalig Feyenoord-spits Pierre van Hooijdonk deelt de zorgen van Brian Priske over het gebrek aan kwaliteit bij de Rotterdamse club. Van Hooijdonk, die zelf jarenlang het shirt van Feyenoord droeg, vreest dat het voor zijn oude club een zware opgave zal worden om dit seizoen als tweede te eindigen in de Eredivisie. De Nederlander benadrukt dat er momenteel niet genoeg kwaliteit aanwezig is binnen de selectie om de concurrentie met de topclubs aan te gaan.

Van Hooijdonk, die bekend staat om zijn eerlijke en directe mening, wijst op de noodzaak voor Feyenoord om zich te versterken in de komende transferperiode. Hij gelooft dat er op dit moment te weinig spelers van het vereiste niveau zijn om serieus mee te doen om de tweede plek in de Eredivisie. De oud-spits benadrukt dat het cruciaal is voor Feyenoord om snel actie te ondernemen om de selectie te versterken en zo de ambities voor dit seizoen waar te kunnen maken.

Met de huidige stand van zaken in de Eredivisie en de sterke concurrentie van clubs als PSV en AZ, ziet Van Hooijdonk een zware strijd voor Feyenoord in de komende maanden. De oud-voetballer hoopt dat de clubleiding de signalen serieus neemt en snel handelt om de selectie te verbeteren. Van Hooijdonk benadrukt dat het belangrijk is dat Feyenoord de kwaliteit in de ploeg verhoogt om zo de doelstellingen voor dit seizoen te kunnen realiseren.