×
Home Nieuws Livescore

Priske onthult pijnpunten Feyenoord voor Champions League duel

Priske onthult pijnpunten Feyenoord voor Champions League duel
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 18:32 uur

In aanloop naar de spannende Champions League-wedstrijd tegen Girona heeft Feyenoord-coach Brian Priske de vinger op de zere plek gelegd. De Deense trainer heeft duidelijk aangegeven waar het momenteel aan schort bij de Rotterdammers. Priske, die bekend staat om zijn directe aanpak, benadrukt dat er nog werk aan de winkel is voor zijn team om optimaal te presteren in Europa's meest prestigieuze clubcompetitie.

Volgens Priske ligt de zwakte van Feyenoord momenteel voornamelijk in de verdediging. De coach benadrukt het belang van een solide defensie om succesvol te zijn in de Champions League. Hij wijst op de noodzaak van een goede organisatie en communicatie achterin om tegendoelpunten te voorkomen en de tegenstander onder druk te zetten.

Daarnaast hamert Priske op het belang van efficiëntie in de aanval. De Deense coach is van mening dat Feyenoord meer kansen moet creëren en benutten om wedstrijden te kunnen beslissen in hun voordeel. Hij spoort zijn spelers aan om scherper te zijn voor het doel en te profiteren van elke mogelijkheid die zich voordoet.

Met de woorden van Priske in het achterhoofd zal Feyenoord zich nu volledig focussen op het duel met Girona. De Rotterdammers zullen er alles aan doen om de aanwijzingen van hun coach ter harte te nemen en een sterke prestatie neer te zetten in de Champions League. De supporters kijken reikhalzend uit naar wat de ploeg onder leiding van Priske kan bereiken in dit prestigieuze toernooi.