×
Home Nieuws Livescore

De Ligt: Ten Hag motiveert ondanks slechte resultaten Manchester United

De Ligt: Ten Hag motiveert ondanks slechte resultaten Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 18:16 uur

Matthijs de Ligt heeft laten weten dat hij geen idee heeft dat Erik ten Hag worstelt met de teleurstellende sportieve prestaties van Manchester United. De Oranje-verdediger gelooft dat de Nederlandse manager nog steeds in staat is om de spelersgroep op een goede manier te motiveren, ondanks de moeilijke tijden die de club doormaakt.

In een recent interview benadrukte De Ligt dat hij veel vertrouwen heeft in Ten Hag en zijn capaciteiten als coach. Ondanks de druk en kritiek die de manager momenteel ervaart, blijft de jonge verdediger loyaal aan zijn coach en gelooft hij dat Ten Hag de juiste persoon is om Manchester United door deze uitdagende periode heen te leiden.

De Ligt, die zelf onder de leiding van Ten Hag heeft gespeeld bij Ajax, prijst de coach om zijn vermogen om spelers te motiveren en het beste uit hen te halen. Hij is ervan overtuigd dat Ten Hag de nodige kwaliteiten bezit om de spelersgroep van Manchester United weer op het juiste spoor te krijgen en te laten presteren op het niveau dat van hen verwacht wordt.