×
Home Nieuws Livescore

Ondrej Lingr vreest voor Ajax: 'Zware kluif verwacht'

Ondrej Lingr vreest voor Ajax: 'Zware kluif verwacht'
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 17:48 uur

Op donderdag staat er een spannende wedstrijd op het programma tussen Slavia Praag en Ajax in de Europa League. Ondrej Lingr, voormalig Feyenoorder en nu speler bij Slavia Praag, verwacht een zware strijd tegen de Nederlandse club. Lingr is goed bekend met Ajax en weet dat het geen gemakkelijke taak zal zijn om tegen hen te spelen.

De Tsjechische verdediger heeft aangegeven dat er vooral één speler is bij Ajax waar ze extra op moeten letten. Lingr benadrukt het belang van het goed verdedigen tegen deze specifieke Ajacied om te voorkomen dat hij het verschil kan maken in de wedstrijd. Met zijn ervaring in de Eredivisie weet Lingr wat voor uitdaging Ajax met zich meebrengt en is vastbesloten om zijn team goed voor te bereiden op deze krachtmeting.

Slavia Praag zal alles op alles moeten zetten om Ajax te kunnen verslaan en door te stoten in de Europa League. Lingr en zijn teamgenoten zullen gebrand zijn om een goede prestatie neer te zetten en hopen op een positief resultaat tegen de Nederlandse grootmacht. De wedstrijd belooft een boeiend schouwspel te worden waarbij Lingr en zijn medespelers tot het uiterste zullen gaan om een overwinning te behalen. Voetballiefhebbers kunnen zich verheugen op een intense en onvoorspelbare strijd tussen deze twee Europese clubs.