×
Home Nieuws Livescore

Zes arrestaties bij Champions League duel PSV-Sporting Portugal

Zes arrestaties bij Champions League duel PSV-Sporting Portugal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 17:24 uur

Na het Champions League-duel tussen PSV en Sporting Portugal heeft de politie in totaal zes personen gearresteerd, zo heeft het Brabants Dagblad gemeld. De arrestaties vonden plaats in de nasleep van het gelijkspel tussen de twee teams. De autoriteiten hebben bevestigd dat de arrestaties verband houden met ongeregeldheden die zich hebben voorgedaan rondom het voetbalstadion.

De confrontatie tussen PSV en Sporting Portugal eindigde in een gelijkspel, maar buiten het veld escaleerde de situatie. De politie moest ingrijpen om de orde te handhaven en heeft daarbij zes verdachten aangehouden. Het is nog niet duidelijk wat de precieze reden is geweest voor de arrestaties, maar het lijkt erop dat het om incidenten gaat die verband houden met supportersgedrag.

De autoriteiten benadrukken dat er geen ruimte is voor wangedrag en dat dergelijke incidenten streng worden aangepakt. De veiligheid van zowel de spelers als de supporters staat voorop en daarom wordt er hard opgetreden tegen overtredingen. De politie zal verder onderzoek doen naar de omstandigheden rondom de arrestaties en eventuele vervolgstappen nemen indien nodig.