×
Home Nieuws Livescore

FC Twente leert van verloren duels met Fenerbahçe

FC Twente leert van verloren duels met Fenerbahçe
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 17:16 uur

FC Twente heeft afgelopen seizoen waardevolle lessen geleerd uit de verloren duels tegen Fenerbahçe, zo vertelde hoofdtrainer Joseph Oosting tijdens de persconferentie ter voorbereiding op het aankomende Europa League duel. De oefenmeester benadrukte dat deze ervaringen cruciaal zijn geweest in de ontwikkeling van het team en dat ze nu klaar zijn om deze kennis toe te passen. Oosting gaf aan dat hij een duidelijk beeld heeft van het type elftal dat hij op donderdag het veld wil zien betreden.

Met de confrontatie met Fenerbahçe in het vooruitzicht, is FC Twente vastberaden om te laten zien hoeveel ze gegroeid zijn sinds de vorige ontmoetingen. Oosting sprak vol vertrouwen over de mentale en fysieke voorbereiding van zijn spelers en benadrukte het belang van vastberadenheid en teamgeest. De coach is ervan overtuigd dat zijn team de juiste mindset heeft om een sterke prestatie neer te zetten en de tegenstander te verrassen.

De supporters van FC Twente kunnen rekenen op een gemotiveerd en goed voorbereid team dat vastbesloten is om te strijden voor de overwinning. Oosting en zijn spelers zijn vastbesloten om de lessen uit het verleden in de praktijk te brengen en te laten zien dat ze klaar zijn voor de uitdaging die voor hen ligt. Met een heldere strategie en eenheid binnen het team, hoopt FC Twente op een positief resultaat tegen Fenerbahçe en zo een statement te maken in de Europa League.