×
Home Nieuws Livescore

Sporting CP-trainer looft Malik Tillman om briljante actie

Sporting CP-trainer looft Malik Tillman om briljante actie
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 16:32 uur

Sporting CP-trainer Rúben Amorim heeft lovende woorden over voor Malik Tillman, de jonge middenvelder die indruk maakt op het trainingsveld. Naast zijn voetbaltalent was er één specifieke actie van Tillman die de Portugese coach bijzonder kon bekoren. Amorim, die bekend staat om zijn scherpe oog voor detail, prees Tillman voor zijn onvermoeibare inzet en positieve houding tijdens de trainingen.

De 19-jarige Tillman, die dit seizoen door Sporting CP is uitgeleend van Bayern München, heeft snel indruk gemaakt op Amorim en zijn staf met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht. De coach is onder de indruk van de volwassenheid waarmee Tillman zich opstelt binnen het team en zijn bereidheid om te leren en te groeien als speler.

Amorim benadrukte dat het niet alleen gaat om de individuele kwaliteiten van een speler, maar ook om zijn mentaliteit en teamgeest. Tillman heeft laten zien dat hij niet alleen over talent beschikt, maar ook over de juiste instelling om succesvol te zijn op het hoogste niveau. De coach is optimistisch over de toekomst van de jonge Duitser en gelooft dat hij een waardevolle aanwinst kan zijn voor Sporting CP in de komende seizoenen.