×
Home Nieuws Livescore

Wojciech Szczesny vervangt Ter Stegen bij FC Barcelona

Wojciech Szczesny vervangt Ter Stegen bij FC Barcelona
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 15:16 uur

FC Barcelona heeft een verrassende nieuwe doelman aangetrokken als vervanger voor de geblesseerde Marc-André Ter Stegen. De Catalaanse club heeft aangekondigd dat Wojciech Szczesny een contract heeft getekend bij Barcelona. Dit nieuws werd woensdagmiddag bekendgemaakt via de online kanalen van de club. Szczesny, afkomstig uit Polen, maakt hiermee een opmerkelijke comeback uit zijn voetbalpensioen.

De 31-jarige Szczesny stond voorheen onder contract bij Juventus, maar zal nu zijn talenten inzetten voor de Spaanse grootmacht. Met de blessure van Ter Stegen was Barcelona dringend op zoek naar een ervaren doelman en heeft met Szczesny een ervaren kracht binnengehaald. De Poolse keeper zal naar verwachting snel zijn plek onder de lat innemen en zijn kwaliteiten tonen in het Camp Nou-stadion.

Szczesny, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, zal een belangrijke rol spelen in het verdedigen van het doel van Barcelona. De fans van de club zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de prestaties van de Poolse doelman en hopen dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. Met Szczesny als nieuwe aanwinst hoopt Barcelona de concurrentie in de Spaanse competitie en internationale toernooien het hoofd te bieden.