×
Home Nieuws Livescore

De Ligt aangeslagen na 0-3 verlies tegen Tottenham

De Ligt aangeslagen na 0-3 verlies tegen Tottenham
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 14:24 uur

Matthijs de Ligt is diep geraakt door de pijnlijke 0-3 nederlaag die zijn team, Tottenham Hotspur, leed tegen hun tegenstander in de Premier League. De jonge verdediger, bekend om zijn vastberadenheid en toewijding, heeft laten weten dat de teleurstelling van deze wedstrijd hem niet onberoerd laat. In een openhartig gesprek met Viaplay heeft De Ligt zijn gevoelens geuit over de harde klap die het team heeft moeten incasseren.

Ondanks de groeiende druk die op het team en coach Erik ten Hag rust, blijft de sfeer rondom de trainer volgens De Ligt opvallend kalm. Ten Hag, die bekend staat om zijn strategische aanpak en tactisch inzicht, lijkt ondanks de recente tegenslagen zijn hoofd koel te houden. De Ligt benadrukt dat de coach een belangrijke rol speelt in het motiveren en begeleiden van het team, zelfs in moeilijke tijden zoals deze.

De supporters van Tottenham Hotspur kijken reikhalzend uit naar de volgende wedstrijd, in de hoop op een ommekeer na de recente tegenslagen. Met spelers als Matthijs de Ligt die vastbesloten zijn om terug te vechten en een coach als Erik ten Hag die standvastig blijft te midden van de druk, is er nog steeds hoop op een succesvol seizoen voor de club.