×
Home Nieuws Livescore

Pepijn Lijnders: Geen excuses meer voor jong elftal

Pepijn Lijnders: Geen excuses meer voor jong elftal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 12:32 uur

Trainer Pepijn Lijnders van Red Bull Salzburg heeft aangegeven dat hij geen excuses meer wil horen over de jeugdigheid van zijn elftal. Na de teleurstellende nederlaag tegen Stade Brest, waarbij zijn team met ruime cijfers verloor, benadrukte Lijnders tijdens de persconferentie dat het tijd is voor zijn spelers om verantwoordelijkheid te nemen en zich te herpakken.

Ondanks de moeilijke wedstrijd tegen de Franse tegenstander, blijft Lijnders optimistisch over de toekomst van zijn team. Hij gelooft dat de ervaring die de jonge spelers opdoen, cruciaal zal zijn voor hun ontwikkeling en groei als team. De trainer benadrukt dat het nu aan de spelers is om snel weer op te staan en te laten zien wat ze waard zijn.

Met een duidelijke boodschap aan zijn elftal, hoopt Lijnders dat de spelers de tegenslag van de laatste wedstrijd kunnen omzetten in motivatie en vastberadenheid. Hij is ervan overtuigd dat de veerkracht van het team zal blijken in hoe ze reageren op deze teleurstelling. De trainer benadrukt dat het nu tijd is voor zijn spelers om te bewijzen dat ze klaar zijn voor de uitdagingen die voor hen liggen.