×
Home Nieuws Livescore

Blessure Joey Veerman zorgt voor positieve vormboost PSV

Blessure Joey Veerman zorgt voor positieve vormboost PSV
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 11:48 uur

De blessure van Joey Veerman, die naar verwachting minimaal een maand aan de kant zal staan vanwege een liesblessure, zou wel eens een onverwachte positieve wending kunnen hebben voor de middenvelder. Dit werd besproken in het programma Voetbalpraat op ESPN. Veerman, die uitkomt voor PSV, stond de laatste tijd onder flinke kritiek vanwege zijn prestaties op het veld.

Hoewel een blessure nooit goed nieuws is voor een speler, suggereren sommige analisten dat deze gedwongen pauze Veerman de kans kan geven om zowel fysiek als mentaal op te laden. De druk en kritiek waarmee hij te maken had, zouden nu even naar de achtergrond kunnen verdwijnen, waardoor hij met een frisse blik en hernieuwde energie terug kan keren op het veld.

De afwezigheid van Veerman zal ongetwijfeld een gemis zijn voor PSV, maar het biedt ook andere spelers de kans om op te staan en hun waarde te tonen. Trainer en medische staf zullen nu moeten werken aan een plan om het gemis van Veerman op te vangen en ervoor te zorgen dat hij na zijn herstel sterker dan ooit terugkeert. Het is afwachten hoe de middenvelder zal reageren op deze gedwongen rustperiode en of hij inderdaad sterker terug zal komen.