×
Home Nieuws Livescore

Ajax mist Henderson en Weghorst in Europa League duel.

Ajax mist Henderson en Weghorst in Europa League duel.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 11:08 uur

Ajax zal het in de aankomende Europa League-wedstrijd tegen Slavia Praag moeten stellen zonder twee belangrijke spelers, zo meldt Voetbal International. Zowel Jordan Henderson als Wout Weghorst zullen afwezig zijn in het duel. Deze ervaren krachten waren ook al niet van de partij in de laatste competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk en zullen niet meereizen naar Tsjechië voor het Europese treffen.

Het gemis van Henderson en Weghorst zal een uitdaging vormen voor Ajax, aangezien zij belangrijke schakels zijn in het team. Hun afwezigheid zal een kans bieden voor andere spelers om op te staan en zich te bewijzen in deze cruciale wedstrijd. Trainer Erik ten Hag zal moeten schuiven met zijn opstelling om het vertrek van deze routiniers op te vangen en een sterke prestatie neer te zetten tegen Slavia Praag.

De supporters van Ajax zullen teleurgesteld zijn dat ze hun geliefde spelers Henderson en Weghorst niet in actie zullen zien komen in de Europa League. Desondanks zullen zij ongetwijfeld hun team blijven steunen en hopen op een positief resultaat in deze belangrijke wedstrijd. Ajax zal er alles aan doen om ondanks de afwezigheid van deze sterspelers een overwinning te behalen en een stap dichter bij het bereiken van de volgende ronde te komen.