×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr. ziet lichtpuntjes bij Ajax en uitblinkers

Hans Kraay jr. ziet lichtpuntjes bij Ajax en uitblinkers
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 10:32 uur

Voormalig voetballer en analist Hans Kraay jr. is positief gestemd over de huidige prestaties van Ajax. In zijn recente column voor Voetbal International benadrukt Kraay dat de Amsterdamse club op de goede weg is. Opvallend genoeg prijst hij in zijn stuk de spelers Josip Sutalo en Jordan Henderson voor hun uitstekende spel. Dit is opmerkelijk, aangezien Kraay niet zo lang geleden nog kritisch was op Henderson.

Kraay, die bekend staat om zijn scherpe analyses, ziet duidelijk progressie bij Ajax. De voormalige voetballer is onder de indruk van de prestaties van Sutalo en Henderson en noemt hen dan ook als uitblinkers binnen het team. Zijn lofzang over deze spelers geeft aan dat Kraay gelooft dat Ajax momenteel op de goede koers zit en dat de spelers individueel ook sterk presteren.

De ommekeer in de mening van Hans Kraay jr. over Jordan Henderson is opvallend te noemen. Waar hij eerder kritisch was op de speler, lijkt Henderson nu zijn twijfels te hebben weggenomen en heeft hij de analist weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Deze verandering van perspectief toont aan dat ook voetbalanalisten openstaan voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen binnen het spel.