×
Home Nieuws Livescore

Kramer: Feyenoord moet eigen spel spelen tegen Girona

Kramer: Feyenoord moet eigen spel spelen tegen Girona
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 09:16 uur

Michiel Kramer heeft duidelijke ambities voor Feyenoord's aanstaande wedstrijd tegen Girona. De spits van RKC Waalwijk, die zijn mening deelde in een interview met FC Rijnmond, gelooft sterk dat de Rotterdammers in staat zijn om hun eigen spel te spelen en de controle over de wedstrijd te behouden. Kramer is van mening dat Feyenoord over voldoende kwaliteit beschikt om de overhand te krijgen en is vastbesloten dat de club moet streven naar de overwinning.

Met zijn ervaring en zelfvertrouwen in het team, benadrukt Kramer het belang van het vasthouden aan de eigen speelstijl en het tonen van vastberadenheid op het veld. Hij gelooft dat Feyenoord de capaciteiten heeft om de tegenstander te domineren en de wedstrijd naar hun hand te zetten. De spits is vastbesloten om te gaan voor de winst en is ervan overtuigd dat dit haalbaar is met de juiste mindset en inzet van het team.

De uitspraken van Michiel Kramer zorgen voor opwinding en optimisme onder de Feyenoord-fans, die hopen op een sterke prestatie van hun team tegen Girona. Met de steun van de supporters en het geloof van de spelers in eigen kunnen, belooft de aanstaande wedstrijd een boeiend spektakel te worden. Feyenoord zal alles op alles zetten om de woorden van Kramer waar te maken en met volle overtuiging te strijden voor de overwinning.