×
Home Nieuws Livescore

Ajax onderhandelt met Rensch over contractverlenging

Ajax onderhandelt met Rensch over contractverlenging
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 08:08 uur

Ajax onderhandelt momenteel met Devyne Rensch en zijn management over een mogelijke contractverlenging. De club uit Amsterdam is vastberaden om te voorkomen dat de talentvolle verdediger transfervrij vertrekt. Volgens berichtgeving van De Telegraaf was Rensch afgelopen zomer bijna op weg naar AS Roma, maar uiteindelijk kwam het niet tot een overgang.

De gesprekken tussen Ajax en Rensch lijken nu in een cruciale fase te zijn beland, waarbij beide partijen streven naar een overeenkomst die de toekomst van de speler bij de club verzekert. Met zijn indrukwekkende optredens heeft de jonge verdediger zich in de kijker gespeeld van diverse topclubs, waardoor Ajax er alles aan gelegen is om hem aan boord te houden.

De mogelijke contractverlenging van Rensch zou niet alleen een belangrijke stap zijn voor Ajax om zijn defensieve linie te versterken, maar ook een signaal naar de buitenwereld dat de club serieus werk maakt van het behouden van zijn talenten. De supporters van de Amsterdammers zullen ongetwijfeld hopen op positief nieuws omtrent de toekomst van Devyne Rensch in het rood-witte shirt van Ajax.