×
Home Nieuws Livescore

PSV laat Sporting CP ontsnappen, Flamingo schittert

PSV laat Sporting CP ontsnappen, Flamingo schittert
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 00:40 uur

In een enerverende wedstrijd in de Champions League heeft PSV zich laten verrassen door Sporting CP, zo melden diverse Portugese media. De Eindhovenaren slaagden er niet in om hun voorsprong vast te houden en moesten genoegen nemen met een gelijkspel. De Portugese pers concludeert dan ook dat PSV de overwinning heeft laten ontglippen.

Een van de spelers die een grote rol speelde in het duel was Ryan Flamingo. De aanvaller wist Viktor Gyökeres, de spits van Sporting CP, flink dwars te zitten en wordt dan ook geprezen als de grote uitblinker aan de kant van PSV. Met zijn snelheid en doelgerichtheid wist Flamingo het de verdediging van de tegenstander behoorlijk lastig te maken en zorgde hij voor gevaar voor het doel.

Ondanks het gelijkspel zal PSV met gemengde gevoelens terugkijken op de wedstrijd tegen Sporting CP. De ploeg liet zien over potentie te beschikken, maar zal ook beseffen dat er nog stappen gezet moeten worden om in de Champions League succesvol te zijn. Met Ryan Flamingo als lichtpuntje in het team, zal PSV echter met vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoet zien.