×
Home Nieuws Livescore

Bosz prijst PSV's spel in CL, wil Eredivisie herhaling

Bosz prijst PSV's spel in CL, wil Eredivisie herhaling
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 00:32 uur

In een enerverend Champions League-duel met Sporting Portugal heeft Peter Bosz eindelijk een sprankje hoop gezien bij zijn PSV. Ondanks het teleurstellende gelijkspel van 1-1, was de trainer tevreden over het vertoonde spel van zijn team. Bosz benadrukt nu het belang van het vasthouden van dit niveau in de Eredivisie, waar PSV de afgelopen tijd wisselvallig presteerde.

De wedstrijd tegen Sporting Portugal bood PSV een kans om zich te meten met Europese topclubs, en hoewel het resultaat niet helemaal naar wens was, toonde de ploeg wel veerkracht en kwaliteit op het veld. Bosz hoopt dat zijn spelers deze positieve lijn kunnen doortrekken naar de nationale competitie, waar PSV momenteel op zoek is naar meer stabiliteit en succes.

Met de Eredivisie als hoofdprioriteit voor PSV, is het voor Bosz van groot belang dat zijn team de energie en vastberadenheid die ze in de Champions League hebben laten zien, ook in de binnenlandse wedstrijden kunnen tonen. De trainer is vastbesloten om zijn spelers te motiveren en te inspireren om het beste uit henzelf te halen, zodat PSV kan blijven strijden om de hoogste posities in de competitie.