×
Home Nieuws Livescore

Veldfrustraties Viktor Gyökeres na gelijkspel PSV tegen Sporting

Veldfrustraties Viktor Gyökeres na gelijkspel PSV tegen Sporting
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 2 oktober 2024 00:16 uur

In het Philips Stadion zorgde niet Ryan Flamingo, maar het veld zelf voor de nodige frustraties bij Viktor Gyökeres na het Champions League-duel tussen PSV en Sporting CP. De Zweedse goalgetter was na de wedstrijd, die eindigde in een gelijkspel van 1-1, duidelijk niet te spreken over de staat van het gras. Gyökeres uitte zijn ongenoegen over de kwaliteit van het speelveld, dat volgens hem niet in optimale conditie verkeerde.

De aanvaller van PSV liet weten dat het hobbelige en oneffen gras de spelers hinderde tijdens de wedstrijd. Gyökeres benadrukte dat een goede grasmat essentieel is voor het leveren van top prestaties en dat het veld in het Philips Stadion niet aan deze eisen voldeed. De Zweedse spits gaf aan dat het moeilijk was om zijn gebruikelijke spel te spelen vanwege de slechte staat van het gras.

De kritiek van Gyökeres op het veld in het Philips Stadion heeft de aandacht getrokken van zowel fans als experts in de voetbalwereld. Velen zijn het eens met de speler dat een goed onderhouden grasmat cruciaal is voor het spel en de prestaties van de spelers. PSV zal naar verwachting actie ondernemen om de kwaliteit van het veld te verbeteren, zodat dergelijke frustraties in de toekomst voorkomen kunnen worden.