×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong: PSV verdiende winst tegen Sporting Portugal

Luuk de Jong: PSV verdiende winst tegen Sporting Portugal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 23:40 uur

PSV heeft vanavond een teleurstellend gelijkspel behaald tegen Sporting Portugal, zo vindt aanvoerder Luuk de Jong. De spits van de Eindhovenaren was na afloop van de wedstrijd duidelijk in zijn analyse voor de camera van Ziggo Sport. Volgens De Jong had PSV de wedstrijd veel eerder in het slot moeten gooien om de overwinning veilig te stellen.

De Jong benadrukte dat het gelijkspel tegen Sporting Portugal in zijn ogen onverdiend was. De aanvoerder van PSV was kritisch op het feit dat zijn team niet eerder afstand had genomen van de tegenstander. Met kansen die onbenut bleven en slordig spel in de slotfase, liet PSV volgens De Jong de overwinning door de vingers glippen.

Ondanks het teleurstellende resultaat blijft Luuk de Jong strijdbaar en vastberaden om in de volgende wedstrijd een betere prestatie neer te zetten. De aanvoerder van PSV is ervan overtuigd dat het team lessen zal trekken uit dit gelijkspel en zich zal herpakken in de komende duels. De Jong roept zijn medespelers op om scherper en efficiënter te zijn in de afwerking, zodat dergelijke puntenverlies in de toekomst voorkomen kan worden.