×
Home Nieuws Livescore

PSV domineert, maar Daniel Bragança stil Philips Stadion

PSV domineert, maar Daniel Bragança stil Philips Stadion
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 23:24 uur

In een enerverende Champions League-wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal wist PSV dinsdagavond te domineren op eigen veld in het Philips Stadion. De Eindhovenaren creëerden kans na kans, maar slaagden er niet in om hun overwicht om te zetten in doelpunten. Tot frustratie van de fans viel in de slotfase van de wedstrijd het Philips Stadion stil toen Daniel Bragança van Sporting Portugal wist te profiteren van de gemiste kansen aan de kant van PSV en de gelijkmaker binnenschoot, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan.

PSV begon sterk aan de wedstrijd en liet zien dat ze de intentie hadden om de drie punten in eigen huis te houden. Met verzorgd voetbal en snelle aanvallen werd Sporting Portugal onder druk gezet, maar het ontbrak de Eindhovenaren aan scherpte in de afronding. De Portugese ploeg wist zich knap staande te houden en loerde op de counter, wat uiteindelijk resulteerde in de gelijkmaker door toedoen van Bragança.

De teleurstelling was voelbaar bij de spelers en supporters van PSV, die gehoopt hadden op een overwinning om zo een goede start te maken in de groepsfase van de Champions League. Ondanks het gelijkspel zullen de Eindhovenaren met opgeheven hoofd het vervolg van het Europese avontuur tegemoet gaan, wetende dat ze met hun dominante spel tegen Sporting Portugal hebben laten zien dat ze kunnen concurreren op het hoogste niveau.