×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong terug bij Barcelona, Arsenal en Dortmund scoren.

Frenkie de Jong terug bij Barcelona, Arsenal en Dortmund scoren.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 23:16 uur

In een spectaculaire avond vol voetbalactie maakte Frenkie de Jong zijn langverwachte rentree bij FC Barcelona. De Nederlandse middenvelder schitterde op het veld terwijl zijn team thuis een overtuigende overwinning behaalde tegen Young Boys. De supporters waren verheugd om De Jong weer in actie te zien en zijn terugkeer bleek een waardevolle toevoeging voor Barcelona.

Ondertussen boekte Arsenal ook succes in hun wedstrijd tegen Paris Saint-Germain, waar ze met een indrukwekkende 2-0 overwinning van het veld stapten. De spelers van Arsenal lieten zien dat ze in topvorm verkeren en waren vastberaden om de overwinning veilig te stellen tegen de sterke tegenstander uit Parijs.

In Duitsland was het doelpuntenfestijn in volle gang, met Borussia Dortmund die Celtic compleet overklaste. De Duitse ploeg liet zien waarom ze een geduchte tegenstander zijn en scoorde doelpunt na doelpunt tegen Celtic. Het publiek werd getrakteerd op een waar spektakelstuk en Borussia Dortmund bewees hun klasse op het veld.