×
Home Nieuws Livescore

Diant Ramaj motiveert Jong Ajax-spelers, aldus aanvoerder Verschueren

Diant Ramaj motiveert Jong Ajax-spelers, aldus aanvoerder Verschueren
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 21:56 uur

Jong Ajax-spelers laten weten dat Diant Ramaj een waardevolle aanwinst is voor het team. Volgens aanvoerder Nick Verschueren heeft de Duitse doelman, die momenteel de concurrentie aangaat met Remko Pasveer voor een plek in Ajax 1, een positieve invloed op het team. Ramaj toont een professionele houding en inzet bij de beloften, wat de spelers motiveert en inspireert.

Verschueren benadrukt dat Ramaj niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een belangrijke rol speelt in het team. Zijn ervaring en mentaliteit dragen bij aan een positieve sfeer binnen de groep en zorgen voor een gezonde concurrentiestrijd tussen de spelers. De aanwezigheid van Ramaj heeft een versterkend effect op de ontwikkeling en prestaties van de Jong Ajax-selectie.

Hoewel Ramaj momenteel genoegen moet nemen met een plek achter Pasveer in de hiƫrarchie, blijft hij vastberaden en gefocust op zijn doelen. Zijn toewijding en professionaliteit worden door zijn teamgenoten gewaardeerd en hebben hem al snel geliefd gemaakt binnen de club. Met zijn positieve instelling en harde werk hoopt Ramaj uiteindelijk zijn kans te grijpen en een vaste waarde te worden in het eerste elftal van Ajax.