×
Home Nieuws Livescore

Bosz verduidelijkt keuze voor Saibari in CL tegen Sporting

Bosz verduidelijkt keuze voor Saibari in CL tegen Sporting
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 21:00 uur

Trainer Peter Bosz heeft zijn strategie voor het aankomende Champions League-duel van PSV met Sporting Portugal uit de doeken gedaan. In een interview met Ziggo Sport onthulde Bosz dat hij vastbesloten was om Ismael Saibari in de basisopstelling te plaatsen tegen de Portugese kampioen. De keuze voor Saibari, die de laatste tijd indruk heeft gemaakt op de trainingen, is een gedurfde zet van de coach om de aanval van PSV te versterken en de tegenstander te verrassen.

Bosz benadrukte het belang van een solide verdediging en een scherpe aanval in de aanloop naar het cruciale Champions League-duel. Met Sporting Portugal als geduchte tegenstander, is het voor PSV van essentieel belang om geconcentreerd en vastberaden te spelen. De trainer is ervan overtuigd dat Saibari, met zijn snelheid en technische vaardigheden, een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team en voor problemen zal zorgen voor de verdediging van Sporting.

De keuze van Bosz om Saibari op te stellen is een teken van vertrouwen in de jonge speler en een bewijs van zijn geloof in de kracht van het team als geheel. PSV-fans zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar hoe Saibari zich zal manifesteren op het Europese toneel en hoe de Eindhovense club het zal doen tegen Sporting Portugal. Met Bosz aan het roer en Saibari in de basis, belooft het een boeiende en enerverende wedstrijd te worden waarbij PSV alles op alles zal zetten om een positief resultaat te behalen.