×
Home Nieuws Livescore

Pepijn Lijnders lijdt opnieuw pijnlijke nederlaag met RB Salzburg

Pepijn Lijnders lijdt opnieuw pijnlijke nederlaag met RB Salzburg
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 20:56 uur

In een teleurstellende tweede Champions League-wedstrijd heeft Pepijn Lijnders met RB Salzburg opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden. De Oostenrijkers, die eerder nog FC Twente wisten te verslaan in de voorrondes, werden dit keer met 0-4 verslagen door Stade Brest in hun eigen stadion. Een zware tegenvaller voor het team en Lijnders, die gehoopt hadden op een beter resultaat.

Ondertussen, iets verder naar het noorden in Stuttgart, speelde de lokale VfB gelijk tegen Sparta Praag met een eindstand van 1-1. Een wedstrijd waarin beide teams strijdlustig waren en uiteindelijk de punten deelden. Voor de supporters van VfB en Sparta Praag was het een spannende avond vol actie en kansen, maar uiteindelijk resulteerde het in een gelijkspel.

De Champions League blijft voor verrassingen zorgen en de strijd om de punten is hevig. Voor RB Salzburg en Pepijn Lijnders is het zaak om de volgende wedstrijd met hernieuwde energie en focus in te gaan, terwijl VfB en Sparta Praag zich kunnen opmaken voor nieuwe uitdagingen in het Europese toernooi. Het belooft een enerverend seizoen te worden vol onvoorspelbare wendingen en spannende wedstrijden.