×
Home Nieuws Livescore

Jan-Paul van Hecke meldt zich af voor Oranje.

Jan-Paul van Hecke meldt zich af voor Oranje.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 20:32 uur

Jan-Paul van Hecke zal helaas niet deel uitmaken van het Nederlands elftal tijdens de komende interlandperiode. De 24-jarige verdediger heeft zich afgemeld bij bondscoach Ronald Koeman vanwege een vervelende liesblessure. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Van Hecke zelf in een interview met ESPN.

De afwezigheid van Van Hecke is een tegenvaller voor Oranje, aangezien de jonge verdediger de laatste tijd indruk maakte op het veld. Zijn blessure komt dan ook op een ongelukkig moment voor zowel de speler zelf als het nationale team. Koeman zal nu op zoek moeten naar een geschikte vervanger om de defensie te versterken tijdens de aanstaande interlands.

Van Hecke zal de komende periode gebruiken om te herstellen van zijn liesblessure en hopelijk snel weer fit te zijn om zijn team te kunnen ondersteunen. De verdediger zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat hij niet kan deelnemen aan de interlands, maar zijn gezondheid staat natuurlijk voorop. We wensen Jan-Paul van Hecke dan ook een spoedig herstel toe en hopen hem snel weer in actie te zien op het voetbalveld.