×
Home Nieuws Livescore

Thomas Beelen herpakt zich na fout bij NEC snel.

Thomas Beelen herpakt zich na fout bij NEC snel.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 20:16 uur

Feyenoord-verdediger Thomas Beelen heeft zichzelf snel herpakt na zijn fout tijdens de wedstrijd tegen NEC afgelopen zaterdag. Beelen heeft aangegeven dat hij zich voornamelijk wil richten op de positieve aspecten van zijn spel. Ondanks de moeizame start van het seizoen ziet de verdediger genoeg lichtpuntjes om zich aan vast te houden.

Na zijn misstap tegen NEC is Beelen vastberaden om zijn focus te verleggen naar de dingen die wel goed gaan. De verdediger erkent dat er ruimte is voor verbetering, maar benadrukt dat het belangrijk is om ook de successen te omarmen. Met een positieve instelling hoopt Beelen zijn vorm snel weer op te pakken en een belangrijke bijdrage te leveren aan het team van Feyenoord.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld blij zijn om te horen dat Beelen vastbesloten is om zijn fouten snel achter zich te laten en zich te concentreren op de positieve ontwikkelingen. Met zijn ervaring en vastberadenheid kan Beelen een belangrijke schakel worden in het streven naar succes voor de Rotterdamse club.