×
Home Nieuws Livescore

Van Nistelrooij mogelijke vervanger Ten Hag bij Manchester United

Van Nistelrooij mogelijke vervanger Ten Hag bij Manchester United
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 18:48 uur

Er gaan geruchten rond in de voetbalwereld dat Ruud van Nistelrooij mogelijk de nieuwe manager van Manchester United zou kunnen worden. Momenteel is het nog niet aan de orde, maar volgens bronnen is het niet uitgesloten dat de voormalige topspits binnenkort Erik ten Hag zal vervangen. Van Nistelrooij, die momenteel assistent-trainer is, wordt in de Engelse pers beschouwd als een 'realistische optie' voor de positie, mocht Ten Hag ontslagen worden.

De Nederlander heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als speler, waarbij hij onder andere voor clubs als Manchester United en Real Madrid heeft gespeeld. Na zijn actieve loopbaan heeft Van Nistelrooij zich toegelegd op het trainersvak en heeft hij ervaring opgedaan als assistent-trainer bij PSV en nu dus bij Manchester United.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit de club of de betrokken partijen, zorgt het nieuws over de mogelijke aanstelling van Van Nistelrooij voor de nodige opwinding onder de fans. De supporters van Manchester United hopen dat de voormalige goalgetter het team naar succes kan leiden en de gloriejaren van weleer kan doen herleven. We zullen moeten afwachten hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Van Nistelrooij daadwerkelijk de nieuwe manager van de club zal worden.