×
Home Nieuws Livescore

Girona-trainer Michel onderschat Feyenoord ondanks slechte vorm

Girona-trainer Michel onderschat Feyenoord ondanks slechte vorm
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 17:56 uur

Ondanks dat Feyenoord momenteel niet in topvorm verkeert, is Girona-trainer Michel vastbesloten om de Rotterdammers niet te onderschatten. Volgens hem geven de resultaten van Feyenoord een vertekend beeld van de werkelijkheid. De Spaanse coach is ervan overtuigd dat de Nederlandse club nog steeds een geduchte tegenstander is, ongeacht hun recente prestaties.

Michel benadrukt dat het belangrijk is om niet te veel te focussen op de huidige vorm van Feyenoord, omdat voetbal een onvoorspelbare sport is waar alles kan gebeuren. Hij gelooft dat zijn team zich volledig moet voorbereiden en niet mag verslappen, ongeacht de omstandigheden. De trainer is vastbesloten om zijn spelers te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen tijdens de confrontatie met Feyenoord.

Hoewel de Rotterdammers momenteel niet op hun best zijn, is het duidelijk dat Girona geen enkele ruimte voor onderschatting toelaat. Michel en zijn team zullen zich volledig concentreren op het aanpakken van de uitdaging die Feyenoord met zich meebrengt. De trainer is vastbesloten om zijn spelers te coachen naar een overwinning, ongeacht de omstandigheden en de vorm van de tegenstander. Het belooft een spannende en onvoorspelbare wedstrijd te worden tussen deze twee clubs.