×
Home Nieuws Livescore

Dembélé niet geselecteerd door PSG wegens gebrek toewijding

Dembélé niet geselecteerd door PSG wegens gebrek toewijding
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 17:48 uur

Luis Enrique heeft tijdens een persconferentie bevestigd dat Ousmane Dembélé niet zal deelnemen aan de belangrijke Champions League-wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Arsenal. De Spaanse trainer gaf aan dat hij twijfels heeft over de toewijding van de 27-jarige sterspeler, wat heeft geleid tot zijn afwezigheid in de wedstrijdselectie.

Dembélé, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, leek de afgelopen weken niet op zijn best te presteren tijdens trainingen en wedstrijden. Enrique benadrukte dat hij hoge eisen stelt aan zijn spelers en dat hij alleen spelers opstelt die volledig toegewijd zijn aan het team en de club.

De afwezigheid van Dembélé zal een gevoelige klap zijn voor PSG, aangezien hij een belangrijke speler is in het aanvalsspel van de ploeg. Fans en analisten speculeren nu over de mogelijke redenen achter de gebrek aan toewijding van de Franse international en hoe dit van invloed kan zijn op de resultaten van de wedstrijd tegen Arsenal.

Enrique benadrukte echter dat hij vertrouwen heeft in de rest van het team en dat hij ervan overtuigd is dat de spelers die wel geselecteerd zijn, klaar zijn om te strijden voor de overwinning. De wedstrijd belooft een spannende krachtmeting te worden tussen twee topclubs in de Champions League, waarbij de afwezigheid van Dembélé ongetwijfeld een belangrijk gespreksonderwerp zal blijven in de aanloop naar de wedstrijd.