×
Home Nieuws Livescore

NEC mist Dirk Proper door schouderblessure: langdurig afwezig.

NEC mist Dirk Proper door schouderblessure: langdurig afwezig.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 17:32 uur

NEC zal het voorlopig moeten stellen zonder de diensten van Dirk Proper. De 22-jarige middenvelder zal 'langere tijd aan de kant staan' vanwege een schouderblessure, zo heeft de club uit Nijmegen dinsdag aangekondigd.

De afwezigheid van Proper vormt een flinke tegenslag voor NEC, aangezien de talentvolle speler een belangrijke rol speelde in het team. Zijn creativiteit en dynamiek op het middenveld zullen node gemist worden in de komende wedstrijden.

Trainer Rogier Meijer zal nu moeten puzzelen om het gemis van Proper op te vangen en een geschikte vervanger te vinden die het gat kan opvullen. Het is een uitdaging voor het team om zonder hun sterkhouder toch succesvol te blijven presteren in de competitie.

De supporters van NEC zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn door het nieuws over Proper's blessure, maar zullen ongetwijfeld hun steun betuigen aan de speler tijdens zijn herstelperiode. Het is nu aan het team om samen te werken en veerkracht te tonen in deze moeilijke periode zonder hun sterspeler.