×
Home Nieuws Livescore

Sven Mislintat zorgt voor spanningen bij Borussia Dortmund

Sven Mislintat zorgt voor spanningen bij Borussia Dortmund
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 16:32 uur

Sportdirecteur Lars Ricken heeft onlangs openlijk gesproken over de soms gespannen situatie die ontstaat door de aanwezigheid van Sven Mislintat bij Borussia Dortmund. Hoewel Ricken erkent dat Mislintat een uitdagende persoonlijkheid heeft, benadrukt hij dat de situatie nooit uit de hand is gelopen. De voormalig technisch directeur van Ajax staat bekend om zijn gedrevenheid en passie voor het vak, wat volgens Ricken af en toe voor frictie kan zorgen binnen de club.

In een interview met ZDF onthulde Ricken dat hoewel er af en toe spanningen zijn tussen Mislintat en de rest van de staf, deze conflicten altijd op een professionele manier worden opgelost. De sportdirecteur benadrukte dat het belangrijk is om verschillende persoonlijkheden en meningen binnen de organisatie te hebben, omdat dit kan leiden tot innovatie en groei.

Ondanks de uitdagende dynamiek die Mislintat met zich meebrengt, blijft Ricken positief over de samenwerking en de bijdrage van de voormalig technisch directeur. Hij benadrukte dat het streven naar succes en het behalen van sportieve doelen altijd centraal staan bij Borussia Dortmund, en dat alle betrokkenen, inclusief Mislintat, hieraan bijdragen op hun eigen unieke manier.