×
Home Nieuws Livescore

PSV O19 verliest met 0-2 van Sporting CP O19

PSV O19 verliest met 0-2 van Sporting CP O19
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 16:08 uur

In een teleurstellende vertoning heeft PSV Onder-19 de tweede wedstrijd in de UEFA Youth League met 0-2 verloren van Sporting CP Onder-19. De ploeg onder leiding van coach Vincent Heilmann staat hierdoor nog steeds op nul punten in het toernooi. De beloften slaagden er niet in om het gewenste resultaat te behalen en lieten daarmee de hoofdmacht van PSV in de steek.

De jonge talenten van PSV begonnen de wedstrijd met goede moed, maar slaagden er niet in om hun tegenstanders te overmeesteren. Sporting CP toonde zich effectiever in het benutten van kansen en wist zo de overwinning veilig te stellen. De nederlaag zal een harde les zijn voor de spelers van PSV Onder-19, die nu met een zware taak voor zich hebben om zich te herpakken in de resterende wedstrijden van het toernooi.

Coach Vincent Heilmann zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn over het resultaat en zal zijn team moeten motiveren om sterker terug te komen. Met nog meerdere wedstrijden te spelen in de UEFA Youth League, is er nog steeds hoop op een ommekeer voor PSV Onder-19. De spelers zullen nu alles op alles moeten zetten om alsnog een plek in de volgende ronde veilig te stellen en zo de eer van de club hoog te houden.