×
Home Nieuws Livescore

Raúl wijst Schalke 04 af, Torres in beeld. BILD.

Raúl wijst Schalke 04 af, Torres in beeld. BILD.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 15:32 uur

Voormalig Spaans voetbalicoon Raúl González Blanco zal niet de nieuwe hoofdtrainer worden van Schalke 04, zo meldt de Duitse krant BILD. De 44-jarige Raúl heeft naar verluidt het aanbod van de gevallen Duitse grootmacht afgewezen. Dit nieuws komt als een verrassing voor velen die hadden gehoopt op de komst van de voormalige Real Madrid-legende naar Gelsenkirchen.

Met Raúl uit beeld heeft Schalke 04 zich volgens bronnen nu gericht op een andere voormalige Spaanse topspits, namelijk Fernando Torres. De club is naar verluidt in gesprek met Torres om hem aan te stellen als de nieuwe trainer. De voormalige speler van clubs als Atlético Madrid, Liverpool en Chelsea heeft de afgelopen jaren zijn trainersdiploma's behaald en staat te popelen om zijn carrière als coach te lanceren.

Voor Schalke 04 zou de komst van Fernando Torres een interessante keuze zijn, gezien zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn bekendheid in de voetbalwereld. Torres staat bekend om zijn passie voor het spel en zijn tactisch inzicht, eigenschappen die van pas kunnen komen bij het leiden van een team dat momenteel in zwaar weer verkeert. Het is afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Torres daadwerkelijk de nieuwe man aan het roer zal worden bij Schalke 04.