×
Home Nieuws Livescore

Daley Blind mist CL-duel door blessure, 4 weken out

Daley Blind mist CL-duel door blessure, 4 weken out
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 14:32 uur

In aanloop naar het Champions League-duel tussen Girona en Feyenoord van aankomende woensdag, is er slecht nieuws voor de fans van de Spaanse club. Daley Blind zal namelijk niet in actie kunnen komen vanwege een blessure. De ervaren verdediger, die een belangrijke rol speelt in het team van Girona, zal naar verwachting ongeveer vier weken aan de zijlijn moeten toekijken.

Blind, die bekend staat om zijn rust aan de bal en zijn tactisch inzicht, zal node gemist worden in de verdediging van Girona. Zijn afwezigheid zal een flinke aderlating zijn voor de ploeg, die juist in topvorm verkeerde en hoopte op een overwinning tegen Feyenoord om hun kansen in de Champions League levend te houden.

De blessure van Blind komt op een uiterst ongelukkig moment, gezien de belangrijke fase waarin Girona zich bevindt in het Europese toernooi. De medische staf van de club zal er alles aan doen om de verdediger zo snel mogelijk weer fit te krijgen, maar het lijkt erop dat hij het cruciale duel tegen Feyenoord zal moeten missen. Het is nu aan zijn teamgenoten om op te staan en zijn afwezigheid op te vangen in wat een spannende wedstrijd belooft te worden.