×
Home Nieuws Livescore

Verweij bekritiseert Kroes: Farioli verdient betere selectie Ajax

Verweij bekritiseert Kroes: Farioli verdient betere selectie Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 13:48 uur

Ajax-clubwatcher Mike Verweij heeft kritiek geuit op het werk van technisch directeur Alex Kroes. Verweij is van mening dat de Italiaanse scout Francesco Farioli, die volgens hem uitstekend werk verricht, een betere selectie verdient bij de Amsterdamse club.

Verweij, een bekende stem in de Nederlandse voetbalwereld, heeft zijn zorgen geuit over de keuzes die Kroes heeft gemaakt bij het samenstellen van de selectie van Ajax. Hij prijst Farioli voor zijn scoutingwerk en gelooft dat de Italiaan meer erkenning verdient voor zijn bijdrage aan het succes van de club.

De kritiek van Verweij werpt een nieuw licht op de interne dynamiek binnen Ajax en roept vragen op over de rol van Kroes als technisch directeur. Met Farioli als lichtend voorbeeld van succesvol scouten, lijkt Verweij te suggereren dat er ruimte is voor verbetering in het selectiebeleid van de club.

Het is nog onduidelijk hoe Ajax zal reageren op de kritiek van Verweij en of er veranderingen zullen worden doorgevoerd in het beleid rondom spelersselectie. De discussie rondom de prestaties van Kroes en de lof voor Farioli beloven een interessante ontwikkeling in de voetbalwereld van Amsterdam.