×
Home Nieuws Livescore

Mats Deijl niet geschikt voor Maleisisch nationaal team

Mats Deijl niet geschikt voor Maleisisch nationaal team
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 13:32 uur

Mats Deijl zal niet in aanmerking komen om voor het nationale voetbalteam van Maleisië te spelen, zo heeft de Maleisische voetbalbond bevestigd na een grondig onderzoek door de FIFA. De wereldvoetbalbond heeft geconcludeerd dat de verdediger niet voldoet aan de vereisten om de kleuren van Maleisië te vertegenwoordigen op internationaal niveau.

De 25-jarige Deijl, die momenteel actief is bij een Nederlandse club, had gehoopt om zijn internationale carrière voort te zetten bij Maleisië, maar zijn droom is nu uiteen gespat. Ondanks zijn sterke prestaties op clubniveau, heeft de FIFA geoordeeld dat Deijl niet aan de specifieke criteria voldoet die nodig zijn om voor het nationale team van Maleisië uit te komen.

De afwijzing van Deijl door de Maleisische voetbalbond en de FIFA zal ongetwijfeld een teleurstelling zijn voor de verdediger, die zijn zinnen had gezet op een nieuwe uitdaging in Azië. Het is nu aan Deijl om zich te richten op zijn clubcarrière en te blijven streven naar succes op nationaal niveau, in afwachting van nieuwe mogelijkheden die zich in de toekomst kunnen voordoen.