×
Home Nieuws Livescore

PSV klaar voor krachtmeting met Portugese koploper in Champions League

PSV klaar voor krachtmeting met Portugese koploper in Champions League
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 13:24 uur

PSV staat momenteel aan de top van de Eredivisie en draait op volle toeren, maar dinsdagavond wacht een zware test in de Champions League. De koploper van Portugal zal voor de deur staan en de Eindhovenaren zullen alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat neer te zetten. Trainer Peter Bosz heeft aangegeven dat hij vertrouwt op de ervaren spits Luuk de Jong, die afgelopen weekend rust kreeg om fris aan de aftrap te verschijnen.

Met de cruciale wedstrijd in het vooruitzicht heeft TOTO de Lekker Man-special gericht op de 34-jarige spits. De Jong wordt gezien als de sleutelspeler die voor de broodnodige doelpunten moet zorgen tegen de Portugese tegenstander. Zijn ervaring en doelgerichtheid zullen van onschatbare waarde zijn voor PSV in deze belangrijke Europese confrontatie.

De druk ligt hoog bij De Jong en zijn teamgenoten om een sterke prestatie neer te zetten en de supporters te laten juichen. De Champions League blijft een prestigieus podium waarop PSV zich wil laten gelden en laten zien tot wat ze in staat zijn. De focus ligt nu volledig op de komende wedstrijd en de spelers zijn vastberaden om alles te geven en te strijden voor een positief resultaat.