×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona in gesprek met Canadese spits Jonathan David

FC Barcelona in gesprek met Canadese spits Jonathan David
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 12:08 uur

FC Barcelona heeft zijn zinnen gezet op het aantrekken van de talentvolle Canadese spits Jonathan David. De aanvaller, momenteel actief bij Lille, staat hoog op het verlanglijstje van de Catalanen om hun aanvalslinie te versterken. Volgens berichten van Diario Sport is Barcelona vastbesloten om David naar Camp Nou te halen.

Met zijn indrukwekkende prestaties bij Lille heeft Jonathan David de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. De 21-jarige spits wordt geprezen om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, waardoor hij een veelbelovende aanwinst zou zijn voor Barcelona. De club hoopt met zijn komst de aanval te versterken en meer opties te hebben in de voorhoede.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een overgang, lijkt de interesse van Barcelona in Jonathan David serieus te zijn. De Canadees zou een welkome toevoeging zijn aan het team van Ronald Koeman, dat op zoek is naar versterkingen om competitief te blijven op zowel nationaal als internationaal niveau. De onderhandelingen tussen de clubs zouden in volle gang zijn en fans van Barcelona hopen op een succesvolle afronding van de transfer.