×
Home Nieuws Livescore

Jamie Carragher hard voor Matthijs de Ligt: ongeïmponeerd

Jamie Carragher hard voor Matthijs de Ligt: ongeïmponeerd
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 11:32 uur

Voormalig Liverpool-verdediger Jamie Carragher heeft stevig uitgehaald naar Matthijs de Ligt. De Nederlandse verdediger, die momenteel speelt voor Juventus, wordt door Carragher hard aangepakt. De voormalige Engelse international heeft duidelijk laten blijken dat hij niet onder de indruk is van De Ligt en zijn prestaties op het veld.

Carragher, bekend om zijn scherpe analyses en onverbloemde meningen, heeft geen blad voor de mond genomen als het gaat om zijn kritiek op De Ligt. De jonge verdediger, die bekend staat om zijn talent en potentieel, lijkt niet te kunnen ontsnappen aan de kritiek van de voormalige Premier League-ster.

De uitspraken van Carragher zullen ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de voetbalwereld. De Ligt, die al op jonge leeftijd indruk maakte bij Ajax en vervolgens de overstap maakte naar Juventus, zal nu moeten laten zien dat hij bestand is tegen de kritiek en zijn kwaliteiten kan blijven tonen op het hoogste niveau. Het is afwachten hoe De Ligt zal reageren op de harde woorden van Carragher en of hij zijn criticasters het tegendeel kan bewijzen met zijn spel op het veld.